İnstagram da Oto beğeni satın al


Oto beğeni ne demek diye soruyorsunuz. İnstagram da oto beğeni anlamı her paylaşıma paylaştığınız andan itibaren sistem tarafından beğeni atılmasıdır. Bu noktada ne kadar sürede ne kadar beğeni atılabileceği sistem tarafından belirlenebiliyor. Örnek verirsek: 100 oto beğeni satın aldığınızda 1 dakika da 10 beğeni gelsin diye komut verirseniz. Sistem 10 dakikada sizin 100 beğeniyi göndermiş olur. 

Eğer yüklü miktarda takipçi satın aldığınızda yüksek takipçiniz olur. Ancak aldığınız takipçiler paylaşımınızı beğenmeyecektir. Bu yüzden suni takipçi gözükmesin diye oto beğeni satın almak gerekir. Aldığınız takipçiye göre beğeni miktarınızı siz belirlemelisiniz. Takipçi sayısını 20 böldüğünüzde almanız gereken beğeni sayısını bulabilirsiniz.

Oto beğeni ile başlıca gönderilerde yer alma şansınız vardır. Sizi beğenen hesapların takipçileri sizin hesabı görebilir. Birçok cihazda keşfete düşme şansınız doğacaktır. Oto beğeni aylık olarak satılıyor genelde. Bu yüzden her ay bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor. Organik çalışma yapmanız beğeni sayınızı arttıracaktır. İleride oto beğeni almanıza gerek kalmaz.

Yorumlar

Yorum Gönder