instagram takipçi satın almanın zararları

Son zamanlarda İnstagram takipçisi satın almanın zor ve pahalı olmadığını görüyoruz. ücretsiz olarak satın alabileceğimiz sistemler neredeyse kalmadı. 1.000 veya 2.000 adet instagram takipçisini 20 – 30 lira gibi fiyatlara alabiliyorsunuz.

İnstagram takipçisi nasıl satın alınır?
İnstagram takipçisi satın alabileceğiniz bir çok site vardır. Araştırmalarınız sonucu uygun gördüğünüz kişiden satın alma işlemini yaptığınız zaman satıcı sizden sadece İnstagram profil linkinizi ister ve satın aldığınız kadar takipçiyi profilinize gönderecektir. Ancak hizmet kalitesi ne olur bilinmez.

İnstagram takipçisini nereden, kimlerden alabilirim?

Bu konuda dikkatli olmanız gerekir çünkü dolandırılma riskiniz de vardır. Özellikle kredi kartı ile satın alacağınız yer varsa çok ama çok dikkatli olmalısınız. Kart bilgilerinizin ele geçmesi de söz konusu olabilir ya da pasif kalitesiz bot takipçileri gönderebilir. Kısa sürede takipçileriniz düşecektir.

İnstagram takipçisi almanın ne gibi faydası olur?

Deyim yerindeyse “kuru kalabalık”dan başka bir faydası yoktur. Sadece profilinizde ki takipçi sayısının fazla görünmesini sağlar. Bunlarda organik olmadığı için zaten zamanla bir kısmı düşecektir. Kesinlikle satın aldığınız takipçilerden bir etkileşim beklemeyin. çok düşük oranda etkileşim alırsınız. Satış yapabilmeniz daha da zordur. Aldığınız takipçiler hesap ciddiyetiniz için önemlidir.

İnstagram takipçisi almanın zararları nelerdir?

  • Profiliniz spam gözükebilir gönderileriniz ile etkileşim oranı %10 olur.
  • Gönderilerden geri dönüş alabilme imkanınız neredeyse çok az olacaktır. O da önceki organik takipçilerinizden dolayıdır.
  • Bir firma sayfası ise imaj kaybı yaşayabilirsiniz.
  • İlerleyen günlerde profilinizin takipçi sayısı düşüş olacaktır ve bu durum canınızı sıkabilir.
  • Genellikle e ticaret yapanlar müşterilerin güvenini kazanmak için bu yola başvurur.
Takipçi satın alma, e-ticaret siteleri veya markalar için ziyaretçilerin gözünü boyamak adına iyi bir yöntemdir. Tabii ki bunu devam ettirebilmen gerekir.

İnstagram takipçisi almanın zararlarından kurtulmak

Eğer doğru hamleler yaparsanız takipçi satın almak gerçekten faydalı olur. Öncelikle yüksek takipçi satın almayacaksınız. Sektörünüzdeki diğer hesaplara göre takipçi satın alabilirsiniz. Organik çalışmanız sürekli devam etmelidir. kaliteli paylaşım yapamaya devam edin. Keşfetlerde çıkmak için daha çok beğeni daha çok etkileşim gerekir. Diğer sayfalardan ücretli ve ücretsiz reklam alabilirsiniz. Hesabınızda canlı yayın ve hikaye aktivitelerini bol bol kullanın. Etkinlikler düzenlemek kullanıcılar ile olan etkileşimi arttıracaktır. 

https://trendol.net/instagramda-takipci-satin-almak-zararli-mi/

Yorumlar

  1. instagram beğeni satın al seçeneğiyle https://dambadijital.com.tr, Instagram'da daha fazla etkileşim almanızı sağlayarak marka imajınızı güçlendirebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder